PaginaOp maat

Ideeën

Alles begint met een idee. Een idee waarbij hout een rol speelt. Misschien zelfs een centrale rol.

U heeft enkele schetsen gemaakt, u bent geïnspireerd door een bestaand ontwerp of u heeft uw architect enkele tekeningen laten maken van een functioneel houten bijgebouw, een gezellige poolhouse, of een andere houten constructie en u zoekt iemand om de nodige werken uit te voeren?

Dan moeten we zeker eens samen zitten!

Een kop verse koffie

Samen bespreken we uw ontwerp of idee. Dat kan bij ons met een lekkere koffie, of we spreken af bij u thuis. Dan kunnen we ons meteen een goed beeld vormen van de omgeving.

We praten alles goed door zodat wij voldoende gebriefd naar kantoor terug kunnen keren. Daar gaan we aan de slag met alle informatie die we verzameld hebben. U hoort dan zo snel mogelijk van ons terug met een eerste ontwerp voorstel.

Opmetingen

Nu we een goedgekeurd ontwerp hebben volgt de opmeting van het project. Heel belangrijk want meten is weten. Hierbij gaat het om de details waarbij alles perfect wordt opgemeten.

Zijn er bepaalde afwerkingsdetails waar we moeten op letten? Zijn er onverwachte moeilijkheden die we over het hoofd hebben gezien? Het is van groot belang deze zaken vooraf te spotten zodat de plaatsing geen vertraging oploopt.

Het ontwerp

Nu we een goed beeld hebben van de verwachtingen gaan we aan de slag richting het definitieve ontwerp. Communicatie is hierbij een cruciale factor. We schaven bij en passen aan in overleg met u, tot het ontwerp helemaal goed zit.

Uitvoering

Na de theorie volgt de praktijk waarbij we beginnen aan de uitvoering van de werken. Een van onze plaatsingsteams komt bij u thuis alles afwerken volgens plan. We gaan hierbij gestructureerd te werk om de afgesproken timings te respecteren.

Tijdens de werken communiceren we ook telkens de vooruitgang zodat iedereen goed op de hoogte is van wat er reeds gebeurd is en wat er nog dient te gebeuren. We staan er ook op om alles proper achter te laten.

Openstaande vacatures

Recente projecten

Volg onze projecten op de voet en blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Volg onze projecten op de voet en blijf op de hoogte