In deze realisatie hebben we de kaart getrokken van “strak landelijk”. Door een strak ontwerp te combineren met recuperatiematerialen zoals Barnwood black-out, is deze poolhouse een eye-catcher in deze tuin. Door de Barnwood, afkomstig van oude stallen, zwart te beitsen, gaat de poolhouse heel subtiel op in de omgeving. De stalen ramen, de perfecte interieurkeuze door ’t Huis van Oordeghem, de strakke tuin door Tuinen Snaet en het minimalistische zwembad van Parydel, vormen een harmonisch geheel. Genieten maar!”

 

Barnwood black-out: Woodstoxx
Interieur: ’t Huis van Oordeghem
Tuin: Tuinen Snaet
Zwembad: Parydel
Fotografie: Nicolas Vantomme

 

Openstaande vacatures

Recente projecten

Volg onze projecten op de voet en blijf op de hoogte

Nieuwsbrief

Volg onze projecten op de voet en blijf op de hoogte